Üdvözöljük a Terv Technika Kft. honlapján

Irodánk kezdetben rozsdamentes acél lakatosipari termékek, majd később egyre összetettebb gyártmányok tervezésével foglalkozott. Számos gép berendezés, valósult meg a terveink alapján. (Hőszigetelt üveg gyártó gép, automata köztéri illemhely, autópálya szaniter, szennyvíz dekanter...)

2010-től létesítmények technológiai gépész tervezése lett a fő feladatunk, de nem maradt abba a termékfejlesztés sem. Elsősorban a szennyvízipar számára készítettünk össz-szakági terveket. A technológiai tervező által megálmodott folyamatokat megvalósító műtárgyak, technológiai épületek virtuális modelljeit építettük meg és öltöztettük fel a gépészeti elemekkel. (Gépek, csővezetékek...) Ez alapján szolgáltattuk az adatot a szakági tervezőkollegák számára a statika, elektromos, épületgépész, közműtervek elkészítéséhez.

Természetesen a folyamatban a fő feladatunk a technológiai gépészeti kiviteli tervek teljes körű elkészítése. Legyen az szivattyúkiválasztás, csővezeték tervezés, egyedi technológiai gépek kifejlesztése, vagy a gépészetet kiszolgáló statikai elemek (lépcsők, hágcsók, korlátok, gépállványok...) gyártmányterveinek elkészítése.


Amennyiben gépészeti tervezési kapacitásra, meglévő kapacitása bővítésére, vagy átmeneti áthidaló megoldásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!RÓLUNK imageRÓLUNK imageRÓLUNK image